Биография

Завърших психология към Нов Български университет в годините 2004 – 2010. Вълнуващо време, в което се срещнах и с йога практиките, като част от обучението ми в университета. 

Магистър съм по програма: „ Клинична психология с психоаналитична перспектива“ към Нов Български Университет 2008-2015. 

Бях стажант – експериментататор в лабораторията по когнитивна наука по проект „Аналогии” към Нов Български Университет, под ръководството на доц. Д-р Бойчо Кокинов 2007-2011.

Психолог в детски център за терапия на комуникативни и емоционално-поведенчески нарушения в детска възраст, под ръководството на доц. Д-р Виолета Боянова 2011-2012.

Дипломирна съм в линията на психодрама – асистент към Институт по Психодрама, индивидуална и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг”. Супервизия в тази специализация продължава и към настоящия момент. 

Завърших основен курс по когнитивно поведенческа терапия към Институт за Екология на Мисленето с водещ д-р Петър Василев. Обучението в тази специализация продължава и към настоящия момент. 

Имам завършен курс Базисни терапевтични умения към център Динамика. Към настоя момент съм част от срещите по супервизия в групови сесии с д-р Кимон Ганев.

Първият курс за инструктор по йога, в който се включих беше към Национална Спортна Академия 2005. От тогава имам следните сертификати по йога:

Сертификат инструктор по йога към Нов Български Университет 2014.


Сертифициран инструктор Yoga Alliance, Siddhi Yoga – Goa India 2014 (200часа).


Сертифициран инструктор Yoga Alliance, Siddhi Yoga – Goa India 2017 (300часа).

Аз съм от създателите и ръководителите на Амара йога студио в периода 2011-2015 година. 

Преподавах йога в Нараяна студио 2018-2019 година.

Преподавам йога в Сантоша студио от 2015 година до настоящия момент.

Ученик съм на духовния учител Перица Георгиев – Кану от 2020 година. Срещнах го през 2017 година след пътешествия из Индия и Филипините. Отнеми време докато го разпозная, вероятно заради дългото търсене на моя духовен учител. Още от 14 годишна го търся и за мен е неописуем момента, в който го припознах.

С обич и уважение – Джей Гуру!