За мен

Здравейте.

Благодаря Ви, че избрахте да посетите моята страница за йога и психотерапия.

В ролите съм дъщеря, сестра, любима, майка, домакиня, йога инструктор, психотерапевт и за каквото още ме извика животът. Ритъмът на неговия поток е смисъл за мен. Усещането за безпричинна радост и любов.

Потапям се в дъха, дълбоко зад мислите. Издигам се високо във визията за съвършенство и красота. Избирам да живея в радост изправена пред житейските ситуации. Избирам на трудностите да гледам като на вълнуващи предизвикателства.

Моят живот са изборите, които правя. Буквалното – материалното, за мен е формата на духа, неговото изобразяване и величие. Няма друго освен настоящия миг и всеки един от нас е способен да го живее. Затова използвам различни техники в работата си. Индивидуалните различия изискват използването на разнообразни начини за освобождение от негативните преживявания, в основата, на които стоят мисли и вярвания. Чрез промяна на вярванията става магията на промяната и заживяваме живота, който е за нас. Знам, че заслужаваме и можем да сме радостни във всеки един миг. Това е моята лична мисия и стремеж в помощта към другите – да давам всичко от себе си за да може най-доброто у другия свободно да се прояви.